Funksjoner

 

 


Arkiv

 

Mai 2007 (2)
April 2007 (6)
November 2006 (11)
September 2006 (8)

 


Tove Nilsen - Personlig blogg - Geo 4a- Canada

 

Geo 4a- Canada

Smyejakt, elge jakt, hjortejakt, bjørnejakt, kano turer, rideturer, laksefiske,

Opplev naturskjønne Rocky Mountain med vårjakt på bjørn.

Rocky Mountain viser seg her fra sin beste side med sin ville natur, snødekte fjelltopper, varme grønne frodige dalbunner med bekker, elver og små ørretvann. I dette høye fjellandskapet bor vi i en ranch av den gamle sorten med laftet tømmer som ligger idyllisk til ved en elv, i enden av en enslig sandvei. Eller i laftede fangsthytter oppe i fjellsiden..

Du kan velge, litt avhengig av jaktform, om du vil ta turer ut fra ranchen, med ranchen som base. Eller du kan jakte deg frem til de gamle fangsthyttene som ligger strategisk til i Rocky Mountains fjellsider. Det er en spesiell opplevelse å overnatte i de gamle fangsthyttene som fangstmenn gjorde i tidligere tider.

For den som ønsker det kan vi tilby jakt med hest som fremkomstmiddel. For i store deler av området er motoriser ferdsel umulig. Vi bor i fangsthytter, eller under åpen himmel for den som foretrekker spenningen med å lytte etter lyder fra det utrolig viltrike landskapet. Her kan du forvente å både se og høre svartbjørn, grizzlybjørn, elk, moose, deer, mountaingoat og hvis du er riktig heldig, kanskje til og med cougar, ulv eller lynx.

Dette stedet er hva de fleste forbinder med nord-Amerikansk villmark; vakker vill natur, en faunarikdom som overgår all norsk fantasi, rustikke boforhold, ødemark uten moderne innslag og med mulighet for å ta seg frem på den tradisjonelle måten, til hest eller til fots.

Uansett tema for turen, dette vill bli en utrolig naturopplevelse som du aldri glemmer!

15 April 2007  18:51:12   -  Tove Nilsen
   

Kommentarer:  

Ingen kommentarer registrert


 


Kontaktinformasjon
Personlig info.  

 


Tove Nilsen [100911]

[Send e-post]


 

 

 


Pers. presentasjon

 

Ingen presentasjon er lagt inn.

Du kan legge inn din egen presentasjon. Klikk deg inn i ditt Oppsett og fyll ut med tekst og bilde.