Funksjoner

 

 


Arkiv

 

Mai 2007 (2)
April 2007 (6)
November 2006 (11)
September 2006 (8)

 


Tove Nilsen - Personlig blogg - IKT-Webtjenster Arb.oppgave

 

IKT-Webtjenster Arb.oppgave

 OPPGAVE 8a
Velg to webtjenester innen reiseliv, fra denne modulen (se neste seksjon) eller som du finner på Internett. Skriv en omtale av disse i din blogg og forklar hvorfor du har valgt ut akkurat disse to.

http://realtravel.com/

http://www.wayn.com/

 

Real Travel er en side som er laget og bygd opp av de som har vært på destinasjonen.Altså brukeren/turisten.Ikke reiselivsbransjen.Hver bruker legger ut informasjon om ett sted de har besøkt,som attraksjoner,priser,severdigheter etc.

Siden innholder også en praktisk reiseplanlegger,der man planlegge reisen sin.

Siden innholder også en blogg og ett forum.I bloggen kan man feks holde de hjemme oppdater,mens man er ute å reiser.Og informere om opplevelser osv.

I forumet diskukteres og utveksles erfaringer og problemer.Alt fra hvordan pakke backpacker sekken til detaljert info om feks afrika.

-Jeg valgte denne siden fordi den er nyttig,intr og praktisk.Det å kunne finne info om ett bestemt sted,skrevet av brukeren syns jeg er flott.At det ikke kommer fra en som  skal selge(reisebyrå etc) syns jeg er ett stor +.

Where are you now?(WAYN) er en "venne"side som forteller hvor du er nå.Slik at dinevenner til en hver tid kan følge med på reisen din.Du kan også fortelle om tidligere og planlagte reiser.Siden kan også brukes som en "søke motot" for å finne nye venner/reisepartnere før en planlagt reise.All infor her er basert på at hver bruker selv oppdaterer sidene.

-WAYN valgte jeg fordi den er en side som kan gi de hjemme en unik mulighet til å følge med på reisen.Og man kan også lese om andres reiser her.Muligheten til å kunne skaffe seg 1 eller flere nye venner før en planlagt reise er supert.

10 November 2006  17:42:08   -  Tove Nilsen
   

Kommentarer:  04 Desember 2006 08:35:30 Innlegg av Fredrik Adlemo

Kul att du tyckte web tjenesterna var nyttiga, jag håller med dig ang. Real Travel, känns mycket mer relevant att se vad andra resande säger om ett resmål, istället för att läsa om vad resebyråerna säger, de har ju en tendens att överdriva lite ibland.
 


Kontaktinformasjon
Personlig info.  

 


Tove Nilsen [100911]

[Send e-post]


 

 

 


Pers. presentasjon

 

Ingen presentasjon er lagt inn.

Du kan legge inn din egen presentasjon. Klikk deg inn i ditt Oppsett og fyll ut med tekst og bilde.